Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarna i chock efter nya bilden på Estelle – misstankarna stämmer

19 dec, 2023, 16:00 

Nya bilderna på prinsessan Estelle bekräftar misstankarna om framtiden – här tar hon täten.

Annons

Prinsessan Estelle är bara 11 år gammal, men är redan medveten om sin kungliga status. Sedan ung ålder har hon drillats till att en dag ta över mamma Victorias roll som kronprinsessa och blivande drottning.

5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!Brand logo
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!

Victoria och Daniel har alltid varit måna om att Estelle ska få en så normal uppväxt som möjligt. Samtidigt är hon inte som andra barn och i hennes framtid väntar ett stort ansvar som kräver unika krav.

– För Estelle är det så att man hela tiden måste tänka på att hon ska bli regent en dag. Varje gång hon visar sig så representerar hon kungahuset. De måste tänka på hur hon ser ut hur hon är klädd, hur hon för sig, alltid gå från programpunkt a till b och inte fladdra omkring. Det är en helt annan värld, säger Herman Lindqvist till Svensk Dam.

Kronprinsessfamiljen
Prinsessan Estelle har drillats i tidig ålder för att en dag ta över rollen som Sveriges kronprinsessa och blivande drottning.

Estelles framtid: ”Verkar lovande”

I år har hon synts i mer kungliga sammanhang än tidigare. Det är tydligt att Estelle är mån om att göra ett bra intryck när hon rör sig i det kungliga rampljuset och ser ofta till att ta plats.

Annons

– När hon är i publika sammanhang så för hon sig som att hon vet att hon representerar och är iakttagen. Hon verkar klara det väldigt bra och tycker det är roligt, precis som sin mor. Det verkar lovande faktiskt, hon är väldigt gullig, säger Herman.

Här visar Estelle prov på sitt ledarskap

Detta blev tydligt när drottning Silvia i år skulle ta emot slottets julgranar på Stockholm slott. Som sällskap och hjälpredor hade hon med sig alla sina barnbarn, som gjorde sitt för att dekorera slottets julgranar.

Som den blivande kronprinsessa hon är, tog Estelle täten och såg till att sträcka sig för att placera den guldiga julstjärnan på toppen av granen – något som fick kungahusets följare på Instagram att reagera:

”Så underbart o Estelle når upp o sätta i stjärnan”, skriver en person.

”Härliga interaktioner mellan kusinerna, väldigt fint att se. Och så lång Estelle har blivit!!”, skriver en annan.

”Prinsessan Estelle visar prov på sant ledarskap i tidig ålder”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons