Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Föräldrafritt för Estelle och Oscar – okända kvinnan kliver in och tar över

25 maj, 2023, 16:14 
BORGHOLM 20220715Prinsessan Estelle med sin nanny Elvira i samband med att kronprinsessan Victoria firas på Borgholm slottsruin med konsert på hennes 45-årsdag.Foto: Jonas Ekströmer / TT / kod 10030

Estelle och Oscars nanny tar ett stort ansvar när Victoria och Daniel är på uppdrag.

Annons

Victoria och Daniel har alt som oftast ett väldigt pressat schema med mycket som ska hinnas med och det krävs en hel del logistik för att få ihop deras vardagsliv.

Skandalerna kring Campus Manilla – Estelles & Oscars skolaBrand logo
Skandalerna kring Campus Manilla – Estelles & Oscars skola

Till sin hjälp har de en hel stab med personer på det kungliga hovet som hjälper dem med planering och att välja ut allt från vilka uppdrag de ska ta sig an till vilka kläder de ska ha på sig.

Just nu befinner de sig i Göteborg, där de ska besöka Volvo lastvagnar samt Tuvefabriken, Gunnebo Slott och trädgårdar och Göteborgs konstmuseum.

Besöket fortsätter imorgon med Svenska Handelskammardagen på Västsvenska Handelskammaren samt ett till Volvobesök, denna gång på Volvo Cars och deras fabrik i Torslanda.

Victoria och Daniel på uppdrag

Medan Daniel och Victoria är iväg på uppdrag måste såklart någon hålla ställningarna på hemmaplan. Där har barnens nanny en viktig roll.

Annons

Enligt uppgift heter prinsessan Estelles och prins Oscars nanny Elvira, som sällan gör offentliga framträdanden tillsammans med kungafamiljen. Ett av dem var under Victoriadagen 2022, då bekräftade hovet för Svensk Dam att hon jobbar som nanny åt kronprinsessfamiljen.

BORGHOLM 20220715Prinsessan Estelle med sin nanny Elvira i samband med att kronprinsessan Victoria firas på Borgholm slottsruin med konsert på hennes 45-årsdag.Foto: Jonas Ekströmer / TT / kod 10030

– Ja, det stämmer, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Hovet bekräftade också att nannyn på Haga är svensktalande – till skillnad från flera av dem som haft detta prestigefulla jobb tidigare. Som australiensiska Katie Millington som jobbade hos Victoria och Daniel i flera år innan hon flyttade tillbaka hem till Sydney.

Att Estelle och Oscar står sin nanny nära är det ingen tvekan om, på bilderna från Victoriadagen ser man trion busa, skratta och viska tillsammans. Så fint för barnen att ha en extra vuxen de verkligen kan lita på i sina liv!

Annons