Förändringar påverkar prinsessan Madeleines hem

prinsessan madeleine hovstallet
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är strandsatta i Florida, på grund av coronaviruset. Samtidigt sker det stora förändringar med Hovstallet, hemma i Sverige.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill bor, som bekant, i Florida, men när de är hemma i Sverige är det i en femrummare på Hovstallet som familjen har sin bas. Nu har det dock skett vissa förändringar med den stora byggnaden på Väpnargatan 1.

Annons

Förändringar med Hovstallet

I vanliga fall anordnar man ofta guidade visningar i Hovstallet, som tillhör de kungliga slotten, men nu är all sådan verksamhet avblåst – med anledning av coronaviruset. Att Stockholms slott har stängt sina dörrar för allmänheten känner nog många till vid det här laget. Men att man heller inte kan gå och titta kungens hovstall – med pampiga paradvagnar och fina hästar förvånar nog. Coronaviruset har verkligen satt allting på ändå och det gäller även den kungliga världen.

Annons
Prinsessan Madeleine i Florida
Madeleine, Chris och barnen i Florida-huset.

Madeleine, Chris och barnen blir kvar i Florida på obestämd framtid. Prinsessan hade förmodligen planerat att vara med på den stora Childhood-dagen på Gröna Lund i maj men det är högst osäkert om hon har möjlighet att flyga hem tills dess. Nästa vecka fyller dessutom kungen 74 år, men hans stora firande på Inre Borggården är (även det) inställt.

Familjen isolerad

Coronaviruset har slagit hårt mot delstaten Florida och flera hundra personer har avlidit i sviterna av covid-19. Restriktionerna har därför hårdnat, vilket påverkar Madeleines och Chris vardagsliv. Skolorna är till exempel stängda så barnen Leonore, Nicolas och Adrienne är hemma med föräldrarna på heltid. Detta medan Chris ska sköta sina affärskontakter och Madeleine har möten med de olika Childhood-kontoren.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Förändringar påverkar prinsessan Madeleines hem”

 1. josefin skriver: 21 april, 2020

  Rimligen är Childhood galan inställd, sà inget behov att flyga t Sverige för den sakens skull.


 2. Mön på Kosterön skriver: 21 april, 2020

  ”strandsatta i Florida”😂 De BOR ju där!


 3. Kajsa Nilsson skriver: 21 april, 2020

  Undrar vad de, samt övriga släktingar och vänner till kungaparet, betalar i hyra
  för att få bo i Hovstallet? Jag utgår från att det handlar om vanlig marknadshyra. Detta hus tillhör staten, d v s svenska folket men kungen delar friskt ut bostäderna där samt på Djurgården till släkt och vänner och även till Victorias stylist. F ö instämmer jag med Mön på Kosterön: Strandsatta!!!???


 4. Christina skriver: 21 april, 2020

  Hur påverkar det här Madeleines hem . Hon bor väl inte i stallet ?


 5. Aveline skriver: 24 april, 2020

  Bra där “Mön på Kosterön”! Barnen hemma på heltid. Vilken tur då att Madeleine inte har något arbete.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar