Förändringen för Victoria på Haga – efter Daniels beslut

17 jan, 2023, 19:00 

Prins Daniel har tagit ett beslut som påverkar kronprinsessan, prinsessan Estelle och prins Oscar.

Annons
Nya bilderna visar: Victorias & kungens drag efter hårda kritiken
Nya bilderna visar: Victorias & kungens drag efter hårda kritiken

Pandemin påverkade många människors vardag på många sätt. Många tvingades arbeta hemifrån och ha möten online, istället för att träffas i verkligheten som vanligt.

Detta gällde även våra kungligheter – som fick anpassa arbetet utifrån den omvälvande situationen. Resor och kungliga besök, som annars är en stor del av kungafamiljens arbetsuppgifter, fick helt enkelt vänta.

Men under de senaste månaderna har saker och ting blivit mer och mer som vanligt, och många av oss har kunnat gå tillbaka till vardagen så som vi är vana vid att den ser ut.

På julafton besökte kronprinsessfamiljen Stockholms lokaltrafiks depå i Ulvsunda där man träffade trafikledare Anne-Christine Vuoristo som jobbar med SL:s kollektivtrafik. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med barnen prinsessan Estelle och prins Oscar
Kungafamiljen älskar att besöka platser och människor runtom i Sverige och världen.

Prins Daniels beslut – lämnar Sverige

Detta har inneburit att medlemmarna av kungafamiljen äntligen kunnat åka ut och träffa människor i Sverige och världen igen – något vi vet att de brinner för.

Annons

Prins Daniel har i dagarna lämnat Sverige och åkt till Davos i Schweiz, för att närvara vid World Economic Forum.

Där kommer prinsen stanna tills torsdag, eftersom han planerar att vara på plats på Stockholms slott på fredag – då det är dags för den årliga Sverigemiddagen.

Prins Daniel anländer till stiftelsen Norrsken för utdelningen av Norrsken Impact 100.
Prinsen har en fullspäckad vecka framför sig!

Förändringen på Haga slott – efter prins Daniels beslut

Detta innebär att kronprinsessan Victoria kommer vara själv med prinsessan Estelle, 10, och prins Oscar, 6, hemma på Haga i några dagar.

På onsdag, när det är dags för Kungliga Operans 250-årsjubileum, kommer Victoria även anlända utan sin make, och istället i sällskap av pappa kungen, mamma drottningen, lillebror Carl Philip och prinsessan Sofia.

Annons
På julafton besökte kronprinsessfamiljen Stockholms lokaltrafiks depå i Ulvsunda där man träffade medarbetare som jobbar med SL:s kollektivtrafik. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle.
Victoria får förhoppningsvis en mysig och någorlunda lugn vecka med Estelle och Oscar.

Detta är inga konstigheter för kronprinsessan, som är van vid att hon och Daniel befinner sig på olika platser, eftersom det ingår i deras jobb och roller.

Förhoppningsvis innebär det att Victoria, Estelle och Oscar har några mysiga eftermiddagar och kvällar på Haga – kanske framför tv:n eller vid middagsbordet!

Annons