Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Förlovningslycka i Nyhetsmorgon – Soraya sätter ord på känslorna!

23 apr, 2024, 18:30 
Soraya Lavasani och Martin Järborg
Förlovning och lycka i direktsända Nyhetsmorgon – Soraya Lavasani sätter ord på alla känslor!
Annons
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”Brand logo
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”

Soraya Lavasani, 42, är en av alla färgglada profiler vi får se i Nyhetsmorgon – och hon rattar programmet med en oerhörd värme.

I och med Nyhetsmorgon får vi också se Soraya tackla en bredd av ämnen, och även när det passar bli lite personlig vilket tittarna alltid uppskattar.

Så är verkligen fallet i måndagens Nyhetsmorgon – där förlovningslycka är i luften!

Soraya om förlovningsringen

Soraya har turen att få träffa många olika människor i sin yrkesroll, bland andra värderingsexperten Lei Lindberg som var på besök i måndagens sändning.

Och det av en särskild anledning. Soraya och parhästen Anders Pihlblad berättar att april, maj och juni är högsäsong för förlovningar och frierier – och därmed även för förlovningsringar.

Annons

Och på det ämnet finns mycket att säga. Det blir tydligt i segmentet där Lei berättar om de senaste trenderna när det kommer till förlovningsringar, och Soraya är mycket engagerad.

Ja, när Lei berättar om något som blivit mycket populärt - att ha en större mittsten omgiven av många, många mindre stenar - hajar Soraya till:

– Men det där är en rejäl baddare alltså, apropå att det ska fungera i vardagen, men väldigt tjusigt förstås.

Soraya sätter även ord på hur hon känner kring sin egen förlovningsring, som vi får veta har tio år på nacken och är av gult guld.

En ring som inte haft "mycket service", erkänner Soraya. Något en guldsmed kan lösa genom.

– Då blir det som en alldeles ny fin hinna, säger Lei.

Soraya Lavasanis ringar
Soraya Lavasani sätter ord på känslorna kring sina älskade ringar. Foto:Skärmdump TV4

Sorayas liv med kärleken Ralph

Soraya gifte sig med Ralph Olsson 2016 och sedan dess har de välkomnat två barn till världen, dottern Bianca, 6, och sonen Winston, 4.

Det råder inga tvivel om att Soraya trivs oerhört bra i sin vardag. Den får vi regelbundna glimtar av på hennes Instagramkonto med 82 000 följare, nu senaste när Winston fyllde år förra veckan:

"I helgen fyllde vår yngsta fyra år. Huset fylldes av familj och kärlek och jag ville bara stanna tiden för en stund 🩷", skriver Soraya då bland annat.

Foto: Skärmdump TV4, Instagram

Annons