Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Först i Svensk Damtidning! Här går Victoria på flyget inför stora firandet

13 jul, 2017, 13:14 
Annie-Li Eriksson
Vi avslöjar! Hemliga familjemyset inför det stora 40-årsfirandet.
Annons

Svensk Damtidning är på plats på flygplatsen i Kalmar. Redan i dag tar Victoria flyget hem till Stockholm från Kalmar för att ladda inför födelsedagen imorgon. Detta efter att ha njutit av lite egentid med familjen på Öland. Varför hon åker nu beror på att en tronföljare inte får åka i samma flyg som regenten.

Victoria var sommarfräsch i sin solhatt, kortärmade vita blus och jeans. I famnen bar hon på lille Oscar. Estelle sträckte på sig efter bilturen och bar sin rosa keps i handen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Estelle med nannyn Elisabeth Zimmermann.

Foto: Suvad Mrkonjic

Annons

Unikt tillfälle att köpa samlarobjekt!

Missa inte detta unika tillfälle att köpa ett samlarobjekt till ett fantastiskt pris – direkt från Svensk Damtidning!

Som en hyllning till Kronprinsessan Victoria och hennes 40-årsdag har den Kungliga Hovleverantören Paradisverkstaden har tagit fram en fantastiskt vacker version av den kända vasen “Fröhus”. Vasen är inspirerad av den skulptur som Kronprinsessan får av Paradisverkstaden på sin 40-årsdag.

Annons