Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första bilden från Madeleines medverkan i Skavlan

08 dec, 2015, 10:30 
AvJohanna Lejon
Annons
Skavlan

På fredag, efter På spåret i SVT 1, är det tid att bänka sig i soffan för säsongens mest spännande Skavlan. Gäster är nämligen prinsessan Madeleine och Chris O’Neill. Kommer gör också supersångerskan Adele och kocken Jamie Oliver. Och av den nya inspelningsbilden att döma verkar det bli ett, minst sagt, spännande program. Prinsessan Madeleine och Chris verkar mer uppsluppna än på länge!

– Jag visste då jag gick in i studion att det här är nog den starkaste gästlistan vi någonsin haft. Men att alla också var så öppna, generösa, roliga och dessutom intresserade av varandra, övergick även mina egna höga förväntningar, säger Fredrik Skavlan om programmet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: SVT.

Annons