Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första bilden på Désirée Magnuson

10 mar, 2015, 12:14 
Agneta Nisbeth
Annons
vicky-andren-baby-instagram

Äntligen! Nu kan vi för första gången se en bild på sötnosen Désirée Magnuson, dotter till Gustaf Magnuson och Vicky Andrén Magnuson.

Det är modellagenten Therese Johansson som har lagt upp en bild på sin instagram, där modellen Vicky Andrén Magnuson håller sin och Gustaf Magnusons lilla dotter i famnen. Désirée bär en blyertsgrå stickad klänning och är söt som sockervadd. Men vem hon är mest lik är svårt att säga, kanske har hon fått några drag från farmor prinsessan Christina. Désirée Elfrida Christina föddes den 11 juli 2014, under morgondagen fyller hon alltså åtta månader.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
gustaf-magnuson

– Det går riktigt fint att vara småbarnsföräldrar och det är väldigt mysigt förstås, sa den nyblivna mamman Vicky Andrén Magnuson till Svensk Damtidning då.

Annons

Vicky berättade även om bakgrunden till namnen.

– Vi fastnade för namnet Désirée som är en fransk form av latinets Desideria och betyder ”den önskade”. Dessutom är det ett namn som figurerat i Gustafs släkt under tidigare generationer. Elfrida och Christina valde vi som en hyllning till våra egna mödrar, namnet Elfrida kommer från min mammas släkt sedan en tid tillbaka.

christina-tord-magnuson

Prinsessan Christina med maken Tord Magnuson.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Therese Johansson/Instagram

 

Annons