Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första bilden! Prinsessan Christina tillbaka efter cancerbehandlingen

09 jan, 2017, 15:00 
Agneta Nisbeth
Trotsar kroniska sjukdomen.
Annons
Prinsessan-Christina-exray

Prinsessan Christina är tillbaka i offentligheten. Förra veckan var hon och maken Tord “Tosse” Magnuson gäster när vännen Kerstin Sandels anordnade en stor smokingfest på Operan. Både Christina och Tord var på strålande humör och att se paret ute tillsammans igen är givetvis en stor glädje för alla som står dem nära.

I november meddelade hovet att kungens syster drabbats av kronisk blodcancer och skulle genomgå behandling. I ett pressmeddelande förklarade hovet att Christina ville genomgå behandlingen i lugn och ro och att hon planerade att dra ner på sina officiella åtaganden. I december missade hon därför årets Nobelfest, något som hela kungafamiljen beklagade.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag talade med henne nyligen och hon mår bra. Men det är klart att det inte är helt lätt och hon måste ta det lugnt. Det är många som kan känna igen sig i den situationen, sa drottning Silvia till Svensk Damtidning.

Av: Liv Sander.

Foto: Exray.

Annons