Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första bilden: Så här ser hon ut vår söta prinsessa!

27 feb, 2012, 11:14 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har vi fått den första bilden på kronprinsessan Victorias och prins Daniels första barn, prinsessan Estelle – och visst är hon söt!

Hovet själv har nu valt att presentera den första riktiga bilden på prinsessan Estelle – och så här ser hon ut den lilla flickan. De ligger just nu till allmän beskådan på hovets hemsida samt på deras Facebooksida. Så här står det att läsa:

“Prinsessan Estelle fotograferad fyra dagar gammal. Bilderna är tagna på Haga Slott. Koftan är stickad av Kronprinsessans mormor Alice”.

Tidigare har vi ju bara fått se prinsessan Estelle på en något suddig bild tillsammans med sin mamma och pappa, också den bilden upplagd på bland annat Facebook.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Kungahuset.se

Läs även:

Annons