Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första bilderna! Här är prinsessan Estelle i skolbänken

21 aug, 2018, 14:25 
I morse fick vi följa prinsessan Estelle under uppropet på Campus Manilla - och här är första bilderna på henne i skolbänken!
Annons

Det är en nöjd och glad Estelle som precis har kommit till sin plats i klassrummet. Fröken välkomnade sina 20 elever med en fin skolkalender och Estelle lyssnar intensivt. På hovets nya bilder har hon fullt upp med att spana in allt det nya. Hon har fått två av sina tjejkompisar som bänkgrannar, och bakom sitter två pojkar.

Prinsessan Estelle kikar i sina nya skolböcker

Kronprinsessan Victoria har berättat att Estelle har längtat hela sommaren. Läsa och skriva har hon redan börjat med så smått och engelska har hon ju tränat i flera år med sina australiensiska nannys Katie och Philippa.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och visste du att Estelles upprop ägde rum exakt på dagen 34 år efter att mamma Victoria började skolan? Kronprinsessan var dock aningen mer avvaktande än glada förväntansfulla Estelle.

Kronprinsessan Victoria, 7 år, i skolbänken vid uppropet i första klass i Smedslättens skola i Bromma.

Det var den 21 augusti 1984 och så här såg det ut när Victoria, 7 år, bekantade sig med sin fröken Ulla-Britta Wahlberg från skolbänken i Smedslättens skola i Bromma.

Stolt prinsessan Estelle på väg till första skoldagen tillsammans med föräldrarna Victoria och Daniel
Tisdagen den 21 augusti 2018 – en dag som Estelle aldrig kommer glömma!
Prinsessan Estelle har börjat nollan (förskoleklass) i den här byggnaden som ligger intill det stora skolhuset på Campus Manilla på Djurgården i Stockholm.
Annons

Estelle och hennes klasskamrater i förskoleklasserna går lite för sig själva i den här byggnaden som ligger bredvid det stora skolhuset.

Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se, Stella Pictures

Annons