Första bilderna på Charlene efter plötsliga sjukdomen – förändringen syns tydligt

27 jan, 2023, 13:00 

Furstinnan Charlene visar sig nu offentligt igen efter frånvaron. Förändringen går inte att bortse från.

Annons

Under onsdagen firades en alldeles speciell dag. Furstinnan Charlene fyllde 45 år! Men firanden kan ha blivit rejält nedtonat. Kvällen innan kom nämligen det monegaskiska hovet med ett trist besked: Furst Albert har testat positivt för covid-19.

Oron blev givetvis påtaglig, inte minst för furstinnan som ju har en historia av hälsokamper. Hon hade dessutom inte setts till på veckor. Men nu är hon åter i strålkastarnas ljus – men en tydlig skillnad går inte att förneka.

Silvia ensam – kungen sjuk • Dystra beskedet till Estelle • Prinsessan gravid – 3 kungliga snackisar från vecka 4!
Silvia ensam – kungen sjuk • Dystra beskedet till Estelle • Prinsessan gravid – 3 kungliga snackisar från vecka 4!

Charlenes kamp med hälsan – Albert kommenterar

Denna gång är det alltså maken Albert som tvingas ställa in sina åtaganden. En tråkig början på det nya året, som ju skulle vara en nystart för fursteparet. Dessutom är det tredje gången han insjuknar i covid-19, men hans symtom ska vara minimala.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Det var i mars i fjol som Charlene äntligen var hemma i Monaco igen efter omtumlande månader. Efter att hon dragit på sig en envis bihåleinflammation blev hon strandad i Sydafrika i sex månader – och lös med sin frånvaro.

Hon kom hem igen, och landet pustade ut. Men den glädjen skulle visa sig vara kortvarig. Bara veckor efter, försvann Charlene igen, och lades in på en privatklinik i Schweiz.

– Det handlar om en trötthet som inte bara är fysisk och som bara kan behandlas med vila och övervakning, sa Albert då till People.

Där befann hon sig i fyra månader.

Nya bilderna på furstinnan Charlene efter sjukdomen

I torsdags var det dags för en alldeles speciell dag för kungligheterna i Monaco, nämligen den årliga ceremonien Sainte-Devote. Charlene och tvillingarna Gabriella och Jacques var på plats för att traditionsenligt tända eld på en träbåt, något som skett sedan 1874. Båtbränningen är tradition, för att fira Monacos skyddshelgon.

Annons
Furstinnan Charlene och tvillingarna prins Jacques och prinsessan Gabriella firar Sainte Devote i Monaco och tänder eld på en båt
Tvillingarna såg på elden med stora ögon!
Furstinnan Charlene, furst Albert och prins Jacques och firar Sainte Devote i Monaco och tänder eld på en båt 2019
Såhär såg det ut 2019.

Vanligtvis är Charlene och Albert på plats, men sjukdomen gjorde att han tyvärr tvingades avstå. Tomrummet blev såklart stort, och förändringen från tidigare år går inte att bortse från.

Som tur är hade ju Charlene sina plikttrogna tvillingar med sig, men visst kan man tänka sig att hon saknade Albert. Detta är också de första bilderna på Charlene sedan Alberts sjukdomsfall, och hon själv har inte synts offentligt sedan 4 januari.

Annons
Furstinnan Charlene och tvillingarna prins Jacques och prinsessan Gabriella firar Sainte Devote i Monaco med facklor i händerna
Charlene klarar sig bra på egen hand, men Albert var såklart saknad när han låg hemma och kurerade sig.

Foto: TT

Annons