Första bilderna på länge! Eva O'Neill laddar för att bli farmor igen

Träffade sonen Chris på stan.

Nytagna bilder på prinsessan Madeleines chica svärmor har trillat in till redaktionen. Det var ett tag sedan vi såg Eva O’Neill och extra roligt är det ju, att se henne med sonen Christopher, 43, på stan. Mor och son träffade på varandra i London, där de bor båda två.

Läs mer: Vi avslöjar! Så var kungaparets privata semesterresa

Eva O’ Neill bar en klassisk, grön Harrods-bag och hade kanske tagit en tur till det lyxiga varuhuset för att botanisera på rean. Eva är mån om sitt utseende och är en van minglare i Europas societet. Hennes stil är djärv och hon vågar ta ut svängarna ordentligt när det kommer till kläder.

Läs mer: Madeleine laddar upp i London inför förlossningen

Det har vi bland annat kunna se vid prinsessan Madeleines och Chris bröllop och två barndop i Sverige. Lika ungdomlig som alltid ser hon ut på bilderna med höga boots och det blonda håret bakåtkammat i en trendig ”loob”.  Det märks tydligt att prinsessan Madeleine anammat sin svärmors fäbless för burriga pälsar.

Läs mer: Lista! Här är kungligheterna som shoppade mest 2017

Enligt ögonvittnen verkade mor och son väldigt glada och kindpussades kärvänligt. De pratade ett tag och verkade diskutera något viktigt för att sedan skynda iväg åt olika håll. Chris O’Neill tittade ivrigt i sin mobiltelefon medan han promenerade i riktning mot bostaden, där hans söta hustru Madeleine och två barn väntade.

Eva O’Neill laddar nu för att bli farmor igen. Hon har fördelen att bo nära Chris och Madeleine, som ju snart ska ha sitt tredje barn. Chris är mycket familjekär och står sin mamma och systrar nära. Eva O’Neill har tre barn. Förutom sin son har hon två döttrar, Tatiana och Natascha.

Kungligt quiz: Känner du igen de kungliga retrobilderna?

Evas tre barn har tre olika pappor, som Eva har varit gift med. Chris storasyster, Tatiana, lever i ett 1700-talsgods i England med sin adlige man Henry D’Abo och deras tre barn. Natascha, tidigare redaktör på magasinet Tatler, är gift med den österrikiske greven Ernst Abensperg und Traun. Chris pappa, Paul O’Neill, dog för flera år sedan och som familjen enda man är Chris noga med att hålla ihop sin familj.

Läs mer: Kungen överraskar! Här är hans nya grepp

Christopher O’ Neill, 43, känner sig väl hemmastadd i London. Han föddes i den stora metropolen 27 juni 1974 och det ryktas om att Chris och prinsessan Madeleine kommer att fortsätta bo i London även när barn nummer tre kommer till världen.

Foto: Stella Pictures och IBL