Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första glimten från The Crowns tredje säsong – visar bråket om Camilla

23 okt, 2019, 19:00 
AvEmma Sanderberg
Spänningen stiger för varje säsong av The Crown, de allra flesta väntar på att prinsessan Diana ska göra entré. Men först får vi se prins Charles kamp för Camilla.
Annons

Nu kan vi knappt vänta längre. Ända sedan det sista avsnittet av säsong 2 tagit slut har vi längtat efter den nya säsongen, och nu är det inte långt kvar! Serien The Crown har premiär den 17 november och kommer att beröra åren 1964-1977.

Skådespelarna byts ut i The Crown

Nu är det mindre än en månad kvar och igår släpptes äntligen trailern för säsong tre. I den ser man att även denna säsong kommer vara fylld av spänning och familjeintriger. I den nya säsongen har skådespelarna bytts ut, för att efterlikna kungafamiljens rätta ålder vid tidpunkten.

Speglar Charles relation med Camilla

I trailern får man se drottning Elizabeth ifrågasätta hennes egen förmåga som drottning, prins Charles ropa i förtvivlan och prinsessan Margarets rivalitet mot sin syster eskalerar. Åren som den tredje säsongen behandlar är nämligen samma tid som prins Charles blir kär i Camilla Parker-Bowles.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Lyssnar någon på mig i den här familjen? Ses jag för den jag är? Nej”, skriker Charles till Elizabeth i en hetsig diskussion.

The Crown

Kungafamiljen i Storbritannien ville absolut inte se Camilla som Charles kärlek och till slut gav paret upp.

En bild från inspelningen av den fjärde säsongen, där prinsessan Diana kommer spelas av Emma Corrin.

Eftersom säsongen slutar vid år 1977, har inte prinsessan Diana kommit in i bilden som prins Charles hustru ännu. Det var först 1980 som han började visa intresse för henne och förlovningen offentliggjordes 1981. I skrivande stund spelas The Crowns fjärde säsong in, och i den kommer prinsessan Diana dyka upp i serien för första gången.

Foto: TT

Annons