Första inblicken i Madeleines hem – delar egen bild!

Sol, bad och kungliga plask! Prinsessan Leonore och prins Nicolas har haft en härlig dag i poolen med mamma Madeleine!

Prinsessan Madeleine fortsätter att ge oss glimtar från hennes härliga liv i Florida! Och staten kallas inte Sunshine state utan anledning. Här skiner solen varje vecka om året och dagstemperaturen går aldrig under 20 grader. Vilken dröm!

Och vi får nu en liten inblick i hur prinsessfamiljen njuter av sin tid tillsammans. Under gårdagskvällen, svensk tid, lade prinsessan Madeleine nämligen upp en ny härlig vardagsbild. Denna gång får vi se Leonore och Nicolas bada i en pool, blöta i håret och så där glada som bara barn kan vara över att få plaska omkring precis så mycket som de vill.

Vännerna kommenterar Madeleines bild

I skrivande stund har 15 950 personer gillat inlägget och 184 personer har kommenterat bilden, inklusive några av prinsessan Madeleines vänner. Lovisa de Geer har kommenterat med tre hjärtan medan Andrea Brodin har skrivit “Åh så gulliga” och Mia Parnevik har skickat några puss-emojis.

Det många i kommentarerna påpekar är hur stor Nicolas blivit, och visst håller vi med! Det skiljer ju bara 16 månader mellan pseudotvillingarna Leonore och Nicolas, och nu när de börjar bli äldre ser de näst intill lika gamla ut.

Vi får inte veta var prinsessan Madeleine och de båda barnen befinner sig, men familjen har pool på tomten och med största sannolikhet är det i den privata poolen det plaskas runt. Och en liten känsla får man av hur familjen har det på tomten. Om ni tittar riktigt noga syns några palmstammar bakom barnen och även foten på ett parasoll. Nicolas och Leonore lutar sig mot en helkaklad poolkant i smaragdgrönt med vatten som forsar över. De leker alltså runt i en infinitiv-pool, som ju är så älskad numera, där vattnet skapar en illusion av att poolen inte har någon kant.

Läs mer

Madeleines arv från Silvia – lärs upp till hennes efterträdare

Madeleine är tillbaka i Florida: “Oerhört tacksam”

Privata bilderna från helgens största party när Madeleines väninna firade 40

Foto TT