Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första offentliga framträdandet - nu är en förlovning nära för Meghan och Harry

11 sep, 2017, 12:30 
Agneta Nisbeth
Nu börjar det onekligen dra ihop sig till en förlovning.
Annons

Brittiska tidningar menar att en förlovning kan komma precis när som helst. Tidningen The Mail on Sunday säger att det nu är klart att prins Harry och Meghan Markle kommer att göra sitt första offentliga framträdande tillsammans den 23 september i samband med invigningen av Invictus Games i Toronto, Kanada.

Den amerikanska skådespelerskan, som nu bor just i Kanada, sägs redan ha träffat både prins Charles och Camilla. Harrys pappa ska också vara glad över att sonen äntligen hittat någon att bilda familj med. Däremot är den brittiska pressen inte helt säker på om paret redan träffat drottning Elizabeth. Men det verkar inte så, det brukar man göra precis innan de officiellt förlovar sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Förra veckan berättade vi om den unika intervju som Meghan gjort med Vanity Fair, där berättade hon om kärleken till prinsen.

– Vi är väldigt lyckliga och mycket förälskade.

Nu har Meghan bara någon månad kvar att jobba på tv-serien Suits, sedan kan hon ägna sig åt sin nya kungliga roll på heltid. Så nu kan spekulationerna om vilken kyrka paret kommer att välja, Westminster Abbey är tydligen utesluten eftersom Meghan redan varit gift, men det finns många andra. Som St Paul’s Cathedral, St George’s Chapel vid Windsor Castle eller Canongate Kirk i Edinburgh. Vi får väl se!

Foto: IBL

Annons