Första orden om Ari: "Du förstod aldrig hur älskad du var"

Märtha Louise berättar nu om sorgen.

Märtha Louise har talat ut om sorgen efter Ari Behn.För första gången skriver prinsessan om sorgen – och det är ett hjärtskärande brev till exmaken som hon delar med sig av.

Märtha Louise har skrivit om sorgen efter Ari Behn i ett inlägg på Instagram.

På fredagskvällen, ett par timmar efter begravningen då allt fått sjunka in, publicerade prinsessan en bild på en leende Ari Behn framför skvalpande vågor och under en blå himmel.

“Ingen kan ersätta dig”

I bildtexten låter hon orden flöda – skriver om tiden de hade tillsammans, döttrarnas stora saknad, allt det fina med Ari som familjen aldrig kommer få uppleva igen.

Och Märtha Louise skriver även om den psykiska sjukdom som till slut ledde till Ari Behns död. Som Märtha Louise beskriver det, tynade Ari Behn bort under en längre tid. Och hon kände att hon hade svårt att nå fram till honom och få honom att förstå hur mycket han betydde.

Vi låter Märtha Louises egna ord stå för sig själva:

“Kära Ari,

Vi skulle vara tillsammans vid jul och fira. Vi hade alla sett fram emot det.

Och vi är så oändligt sorgsna och ledsna för förlusten av just dig, för du var flickornas varma, roliga, kloka och bra pappa som de saknar så djupt. Vi saknar de roliga kommentarerna, dina fina synpunkter, den poetiska tonen, de överdådiga komplimangerna, den stora kärlek du hade för dem. I dag skulle du ha varit så stolt över dem. Men nu finns det ett tomrum där du var, för ingen kan någonsin ersätta dig för våra vackra flickor. Och det är så smärtsamt att tänka att du skulle lämna jorden. Vi är i djup sorg och smärta alla tillsammans.

En osynlig sjukdom tog över dig mer och mer, för så går det till då den mentala hälsan sviktar. Under lång tid såg vi dig gradvis försvinna, men vi höll fast vid tron ​​att detta skulle gå bra. Din familj kämpade för dig. De har varit där för dig dag och natt.

Du är och kommer att fortsätta vara djupt saknad, Ari. Och jag känner mig ledsen att du aldrig riktigt förstod hur älskad du var. Jag hoppas att vi som är kvar kan vara bra på att berömma varandra och säga de där fina orden till varandra. För vi har detta liv att berätta för varandra hur glada vi är för varandra och vilka underbara egenskaper vi ser i varandra. Vi håller dig kär, Ari, och fortsätter med dina ord: Varje dag är en fest och du är ett smycke.”

Märtha Louise skriver på Instagram om sorgen efter Ari Behn.

Märtha Louise skriver på Instagram om sorgen efter Ari Behn.