Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första orden till Sofia efter sorgebeskedet

13 dec, 2016, 14:50 
Agneta Nisbeth
Sofias nära vän bryter tystnaden.
Annons

Som Svensk Damtidning tidigare berättat har prinsessan Sofias nära vänner Calle, 36, och Anitha Schulman, 38, meddelat att de går skilda vägar. Ex-paret berättade om separationen på sina respektive konton på sociala medier och kort därefter gick Calle Schulman ut på Instagram och vädjade efter hjälp att hitta en ny bostad.

Nu har medieprofilen återigen skrivit om känslorna kring separationen. I ett inlägg på Instagram som nu är raderat skriver han att bara är träning som hjälper när livet svajar till. Bilden är fotograferad på ett gym och Calle Schulman skriver vidare:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Så kommer jag ut på gatan och hör en julsång och jag vill sparka sönder den jävla högtalaren för jag har inte jul i år. Men! Det här ska inte vara så lätt eller kul. Behöver inte pepp. För jag vet ju att allt håller på att bli bra. Jag gör mitt jobb nu. Och står stark och kan tänka klara tankar nu. Och blir deffad som en panter på köpet! Äh. Skriver det här för att säga hej till alla där ute som också går igenom något. Skriver det här för att säga att allt vi alla går igenom är normalt. Allt är bra. Allt är i sin ordning. Livet ju! Men jag spyr om jag hör en jävla bjällra till. Bjällra är min kryptonit”.

Anitha och Calle Schulman
Anitha och Calle Schulman under prins Carl Philip och prinsessan Sofias bröllop i juni förra året.

Anitha och Calle Schulman har varit ett par i sju år och har två barn tillsammans. För några veckor sedan var Calle och dottern Penny i Sydafrika för att följa Sofias välgörenhetsorganisation Project Playgrounds arbete.

Av: Liv Sander.

Foto: Ibl

Annons