Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Förvirring efter Charlenes ovanliga klädval – bisarra jämförelsen: "En fängelsedräkt"

16 apr, 2023, 13:00 
Furstinnan Charlene dök upp i en klädsel som inte föll alla i smaken.
Annons

Furstinnan Charlene är ständigt aktuell. Nästan varje gång hon visar sig offentligt har folket något att säga till om, och nu senast var inget undantag.

En krämfärgad trendig dress tänkte kanske hon – men fängelsedräkt säger andra. Charlenes klädval splittrar onekligen kungliga fans.

Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste vetaBrand logo
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

Furstinnan Charlenes nya look hyllas

Som kunglighet är det givetvis inte bara att slänga på sig någonting och bege sig ut på stan. Såvida man inte är beredd att bli synad i sömmarna, det vill säga. Plaggens pris, märket och stilen – kungafansen granskar allt.

Annons

Furstinnan Charlene brukar ses som moderiktig. Hon klär sig gärna i raka kostymer och eleganta klänningar med raka siluetter. En lyxig och sval stil, som går alldeles utmärkt i linje med det påkostade monegaskiska furstdömet – som ju är ett av de rikaste.

Nu i veckan var Charlene och Albert i Florens, och Charlene fullständigt golvade alla med sin vågade, och lite mer "edgy" look: en svart paljettblåsa med mesh. Dessutom passade hon på att experimentera med frisyren – så ball!

Furstinnan Charlene och furst Albert framför två tavlor
Annons

Furstinnan Charlene sågas för klädvalet – bisarra jämförelsen

Succé ena dagen, och andra dagen...inte riktigt samma fullträff. I alla fall om du frågar kungafansen som följer Instagram-kontot Royal Fashion Police.

Charlene bar under en av dagarna i Florens ett creméfärgat set, med pösiga byxor och en jacka som tillsammans kostar drygt 15 000 svenska kronor. Men prislappen imponerade inte.

Furstinnan Charlene och furst Albert promenerar på gatan
Snyggt tycker Charlene, men åsikterna går isär.

I kommentarsfältet samlas följare som är totalt förvirrade över Charlenes ovanliga klädval, och det görs till och med en aningen oväntad jämförelse:

"Jag hoppas att jag hamnar i trubbel när jag säger det, men färgen, passformen och hur det tvättar ut henne får mig att tänka på en fängelsedräkt" Kommenterar en följare.

"Fängelsedräkt var min första tanke också!" Instämmer en annan.

"Åh nej, det här är inte snyggt för Charlene. Inte färgen, inte stilen." Skriver en tredje.

Foto: TT

Annons