Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Förvirring utomlands – efter nya bilderna på Victoria: "Är det...?"

18 jul, 2023, 06:00 

Detaljen i bilden på kronprinsessan Victoria lämnar folk i utlandet helt förbluffade.

Annons

Bilderna från kronprinsessan Victorias födelsedagsvecka har spridits som en löpeld runt jorden! Och det är föga förvånande, det var ju helt underbara foton på vår kungafamilj som var på sitt bästa humör.

Men på vägen uppstår också en hel del förvirring, när bilderna tar sig utanför landsgränserna...

Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Kronprinsessan Victoria hyllas för modevalet

Det är fotona på kronprinsessan Victoria som togs dagen innan hennes födelsedag under Solliden Sessions som är föremål för diskussion i utlandet.

Nästan hela kungafamiljen var på plats, dagen innan hennes födelsedag, för att lyssna på Niklas Strömstedts underbara låtkatalog. Kungafamiljen var där privat, och deras klädsel var således mer avskalad och vardaglig – en stor kontrast till hur det såg ut dagen därpå!

Annons

Det internationella Instagram-kontot Royal Fashion Police delar en bild på Victoria och hennes kläder, och alla är helt tokiga i vår kronprinsessas ödmjuka och bekväma stil:

– De är människor, inte någon sorts gudar. Förväntningarna är skyhöga och orealistiska. Det är omöjligt att alltid vara perfekt. Låt dem slappna av och ha kul i livet! skriver en användare.

Kronprinsessan Victoria tittar på Niklas Strömstedt
Visst älskar man Victorias avskalade look!
Annons

Förvirringen efter bilden på kronprinsessan Victoria

En vit stickad tröja och ett par mönstrade byxor var alltså ett framgångsrecept, och perfekt för en svensk sommarkväll.

Men det är också den detaljen som några hakat upp sig på – varför har hon stickad tröja mitt i juli?! Ja, hemma i Sverige är vi väl vana vid det lynniga väder som råder, men utomlands höjer folk alltså på ögonbrynen:

– Är det så kallt i Sverige i mitten av juli? Det är svårt att föreställa sig eftersom det är som 100 grader fahrenheit där jag är.

– Jag sitter just nu i 37°C värme så att hon har en stickad tröja på i juli gör ont i mig!

Visst kan man förstå förvirringen, eftersom det just nu på andra platser i Europa råder fullständig värmebölja. Och det finns en stor chans att även kronprinsessan får sig lite D-vitamin. Kungafamiljen älskar ju att åka ut till sitt älskade Villa Mirage ute på franska rivieran, och kanske följer kronprinsessfamiljen med i år!

Annons
Kungafamiljens semesterbostad, Villa Mirage
Visst förstår man varför semestrarna på rivieran lockar?

Foto: TT

Annons