Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fräcka jämförelsen: "Det är som att se dubbelt!"

10 nov, 2016, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Det är drag under galoscherna på brittiska Hello. Nu skriver tidningen att prinsessan Sofia och Melania Trump är lika som bär.
Annons
Melania

Det blir miljardären Donald Trump och hans familj som får flytta in i Vita huset efter årsskiftet. Intresset kring familjen Trump är givetvis enormt och allra längst i sin rapportering just nu går brittiska Hello. De jämför nämligen Melania med prinsessan Sofia!

“Det är som att se dubbelt! I sina yngre år hade Melania Trump kunnat vara prinsessans Sofias syster” skriver tidningen exalterat. Hello skriver att det inte bara är det hjärtformade ansiktet, den klarblå blicken och det svallande håret som gör att de påminner om varandra. Både Melania och Sofia har gift sig med män som varit kända betydligt längre och nu ska de forma sin egen gärning vid sidan av sin makes.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Håller ni med?

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons