Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frågetecknet kring Estelle – nu börjar alla undra

05 feb, 2023, 19:30 

Nu väcks frågor kring beslutet för prinsessan Estelle.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Tillbakablick: Estelles första kungliga uppdrag!Brand logo
Tillbakablick: Estelles första kungliga uppdrag!

Ända sedan prinsessan Estelle var liten har hon varit en glad, social och nyfiken tjej som älskar att träffa nya människor och testa nya saker.

Hon är verkligen född till att vara just prinsessa och ser alltid lika glad ut i offentliga sammanhang, precis som mamma Victoria som barn.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle hälsas välkomna till Östergötland på Linköpings slott. Prinsessan Estelle är hertiginna av Östergötland och besöker sitt landskap för första gången.
Estelle har alltid varit fantastiskt duktig i kungliga sammanhang!

Det är tydligt att Victoria och Daniel har velat förbereda Estelle för rollen som Sveriges framtida drottning tidigt.

Annons

Redan som tvååring genomförde hon sitt första kungliga uppdrag, som var att inviga den egna sagostigen vid Naturum Tåkern i Östergötland 2014.

Prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria tittar på en groda då prinsessan inviger sin sagostig vid Naturum Tåkern på lördagen. Prinsessan Estelle är hertiginna av Östergötland och besökte på lördagen sitt landskap för första gången.
Estelle på sitt första kungliga uppdrag 2014!

Frågetecknet kring prinsessan Estelle – nu börjar alla undra

I somras, 8 år efter invigningen av sagostigen, var Estelle tillbaka på samma plats under ett endagsbesök i Östergötland, tillsammans med mamma och pappa.

Prinsessan, som har hunnit fylla 10 år, såg ut att ha väldigt roligt under dagen – som innefattade allt ifrån glassprovning till fiske med hov.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle på besök vid sjön Tåkern. Kronprinsessparet och Estelle är på ett endags besök i Östergötland.
Estelle hade en händelserik och rolig dag i Östergötland i maj 2022.

På Linköpings slott fick Estelle både träffa landshövding Carl Fredrik Graf och avtäcka ett porträtt av sig själv – och bredvid stod två mycket stolta föräldrar.

Annons
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle avtäcker ett porträtt av sig själv på Linköpings slott. På toppen av ramen sitter Oscar II:s prinskrona. Med på bilden är också landshövding Carl Fredrik Graf, fru Anette Graf och Anders Zander. Tavlan är en oljemålning målad på Haga 2015 och tavelramen är från Paris från 1700-talet. Kronprinsessparet och Estelle är på ett endagsbesök i Östergötland.
Victoria och Daniel är givetvis fantastiskt stolta föräldrar!

Senast vi såg prinsessan i ett officiellt sammanhang var på julafton när hela familjen besökte Stockholms lokaltrafiks depå i Ulvsunda. Då fick Estelle och Oscar provkör tvärbanan, vilket såg väldigt kul ut!

På julafton besökte kronprinsessfamiljen Stockholms lokaltrafiks depå i Ulvsunda där man träffade medarbetare som jobbar med SL:s kollektivtrafik. Prins Oscar provkör tvärbanan när kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria tittar på.
Estelle och Oscar hade en rolig start på julafton!

Men nu väcks såklart frågor kring när vi får se Estelle göra fler offentliga uppdrag, till exempel i samband med Prinsessan Estelles kulturstiftelse.

Annons

Tidigare i år närvarade Daniel nämligen vid ett styrelsesammanträde i Prinsessan Estelles kulturstiftelse, och vem vet – snart kanske prinsessan själv deltar i dessa möten!

Kronprinsessfamiljen träffar dansk-norska konstnärsduon Michael Elmgreen och Ingar Dragset den 7 juni 2021 inför invigningen av konstverket Life Rings på Kungl. Djurgården i Stockholm. Prinsessan Estelles kulturstiftelse, instiftad av Kronprinsessan och Prins Daniel, arrangerar årligen skulpturutställningar på Djurgården. Årets konstverk är det andra permanenta verket som kommer att ingå i en blivande skulpturpark på området.
Prinsessan Estelles Kulturstiftelse arrangerar årligen skulpturutställningar på Djurgården.
Annons