Frågetecknet kring Sofia – efter tv-bilderna på kungafamiljen

15 dec, 2021, 11:00 
Prinsessan Sofia

Snart får vi se prinsessan Sofia i SVT:s Året med kungafamiljen. Hennes 2021 har varit ovanligt intensivt – i alla fall på det personliga planet.

Annons
Prinsfamiljen önskar glad advent – hör småprinsarna prata!
Prinsfamiljen önskar glad advent – hör småprinsarna prata!

Det lackar verkligen mot jul och ett av de säkraste tecknen är förhandsglimten från SVT:s tittarsuccé Året med kungafamiljen, som i år sänds tisdagen den 21 december.

Det utlovas kunglig fest och vardag under året som gått och vi kommer bland annat att få hänga med prins Oscar och prinsessan Estelle på picknick med mormor Silvia och morfar kungen på Drottningholm.

Recept.se Nyhetsbrev
Året med kungafamiljen SVT Kungafamiljen picknick
I Året med kungafamiljen får vi se Victoria och Daniel på privat utflykt med Estelle och Oscar...
Året med kungafamiljen SVT Prins Julians dop Sofia Carl Philip Gabriel Alexander
...medan Sofia och Carl Philip och deras småprinsar inte är med fullt lika mycket.
Annons

Prinsessan Sofia har en stor fanclub här på Svenskdam.se, och ni är många som blir extra glada när hon dyker upp. Samtidigt har hennes inhopp på prinsessjobbet varit rätt så få under året som gått, och förklaringen heter prins Julian, snart nio månader gammal. Sofia har helt enkelt haft ett ovanligt intensivt år på det personliga planet.

Sofia i Året med kungafamiljen – och på Idrottsgalan

Alla ni som hade hoppats på att få se mer av Sofia får därmed hålla ut en bit in på nästa år. I januari ska hon och prins Carl Philip vara med på Idrottsgalan, om saker och ting går som planerat.

Prinsessan Sofia Idrottsgalan 2020
Prinsessan Sofia glammar alltid till det på Idrottsgalan, här på en bild från 2020.

Vanliga år brukar prinsessan Sofia ofta flyga till Sydafrika i januari för att att arbeta med Project Playground. Det är förstås en resa som kan bli svår att genomföra mitt i pandemin – men snart dyker det i alla fall upp en julhälsning från Sofia och hennes fyra prinsar. Så bänka dig i tv-soffan på tisdag så får du en glimt av hela gänget på Villa Solbacken i Året med kungafamiljen 2021.

Annons

Året med kungafamiljen sänds den 21 december kl 20.00 i SVT1 och på SVT Play.

Foto: Johan Jeppsson/TT, Fredrik Sandberg/TT, Året med kungafamiljen/SVT.

Annons