Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Från skolstart till statsbesök - Máxima har haft fullt upp i veckan

13 apr, 2011, 12:26 
Agneta Nisbeth
Annons
Drottning Maxima i rosafärgad hatt och lila klänning.

Kronprinsessan Máxima har verkligen haft en intensiv vecka, först mötte hon svenska kungaparet, sedan följde hon barnen till skolan och nu är det statsbesök i Tyskland.

Ingen rast och ingen ro för kronprinsessan Máxima. Först hade hon det svenska kungaparet på besök för det stora scoutmötet, sedan var det dags att följa med hennes och maken kronprins Willem Alexanders yngsta dotter till skolan.

Annons

Och så nu har de varit på besök i Tyskland, där de möttes av både Tysklands förbundskansler Angela Merkel och förbundspresidenten Christian Wulff med maka Bettina.
Vi har samlat ihop några fina bilder från resan på det holländska kronprinsparet och drottning Beatrix i ett bildspel som ni kan se här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 544; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons