Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Från svart får till folkets favorit

27 nov, 2014, 09:09 
Annons
BELGIUM ROYALS CYCLING LOTTO SIX-DAY INDOOR CYCLING
BELGIUM ROYALS CYCLING LOTTO SIX-DAY INDOOR CYCLING

Livet tog en rejäl vändning för prins Laurent när han vaknade upp ur koman.

Prins Laurent sägs nu vara helt återställd efter den depression som drabbade honom för en tid sedan. Den belgiske prinsen blev inlagt på sjukhus och sövdes ned i koma. Fortfarande går meningarna isär om vad som egentligen hände.

Annons

Inga sorger

Däremot vilar inga sorger längre i prinsens hjärta. Laurent är glad och mår, enligt uppgift i belgisk press, alldeles utmärkt.

Svart får

Prinsen hade en tuff ungdomstid och kallades lite elakt för kungafamiljens svarta får, då det ständigt fanns ett skandalsurr kring Laurent. Körde han inte för fort på sin motorcykel, så festade han som en vild ungkarl.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
BELGIUM ROYALS CYCLING LOTTO SIX-DAY INDOOR CYCLING

I dag trivs Laurent ypperligt med sin tillvaro. Han är trebarnsfar och gift med charmanta prinsessan Claire.

Efter alla familjeuppgörelser internt i den belgiska kungafamiljen och efter processen mot kung Albert som Delphine Boël driver, visar Laurent upp en folklig sida som gör att han blivit landets favorit.

BELGIUM ROYALS CYCLING LOTTO SIX-DAY INDOOR CYCLING

Laurent värnar om djuren, vilket har fått hans så tidigare tuffa image att mjukna. Prinsen skrattar och är oerhört populär när han är ute och representerar.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Picures

 

Annons