Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frankrike lockade fler svenska kungligheter i veckan...

01 okt, 2010, 14:11 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia i Frankrike. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
Drottning Silvia i Frankrike. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.

Drottning Siliva. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
Drottning Siliva. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.

Dubbelt upp! Förra veckan fick Frankrike njuta av två kungliga visiter. Victoria och Daniel njöt i Paris medan kungen och drottningen besökte Rivieran.

Annons

Det var inte bara kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel som bestämde sig för att styra kosan mot sydligare breddgrader i slutet av september. Även kungaparet ville känna på den franska pulsen. Målet blev Rivieran och sommarparadiset Villa Mirage… Häromveckan, på torsdagen, flög drottning Silvia ner mot Nice med några väninnor för en riktig “tjej-helg”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Koppla av

Precis som förra året tog hon med några av sina närmaste kompisar för att i deras sällskap koppla av ett par dagar. Senare samma helg anslöt också kungen och några dagar senare, på söndagen, styrde de kosan hemåt igen – med batterierna laddade inför höstens jobb.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons