Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fredagskvällen avslutades med middag på Drottningholm

24 mar, 2012, 09:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Under fredagskvällen tog kung Carl Gustaf och drottning Silvia emot prins Charles och Camilla på Drottningholmsteatern.

På kvällen tog kung Carl Gustaf och drottning Silvia emot prinsen av Wales och hertiginnan av Cornwall på Drottningholmsteatern – den bäst bevarade 1700-talsteatern i världen.

Sofi Lerström, ansvarig för teatern, visade runt bakom kulisserna och berättade om teaterns historia.

Annons

Prinsessan Christina

Och som framgår av bilden här ovan var även prinsessan Christina och hennes make Tord Magnuson med under besöket på Drottningholmsteatern. Kvällen avslutades sedan med en middag på Drottningholms slott.

Tidigare under eftermiddagen besökte drottning Silvia och Camilla Pumpans förskola i Solna. Birgitta Callenblad, förskoleansvarig i Solna kommun, hälsade välkommen till Pumpan tillsammans med Annica Carlsson som förestår Pumpan.

Annons

Till Kungsholmen

Prins Charles och kungen besökte under eftermiddagen S:t Eriks bostadsområde på Kungsholmen i Stockholm där de tittade närmare på den skiftande arkitekturen på husen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Charles medverkade också i  ett rundabordssamtal kring bioenergi.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten och Stella Pictures

Läs även:

Annons