Frederik och barnen har kul ihop

Kronprins Frederik ser nog inte OS bara som ett jobb utan också en chans att ha kul med barnen – prins Christian och prinsessan Isabella.

Som ni ser här på bilden agerar kronprins Frederik fotograf när hans barn prins Christian och prinsessan Isabella fick chansen att plåtas tillsammans med idrottsmannen Mikkel Hansen.

En bild för albumet kanske?

Kul med mamma och pappa

Mamma Mary är ju som vi tidigare berättat en duktig fotograf. Nog verkar det som Isabella och Christian har haft det kul med kronprinsessan Mary och kronprins Frederik under dagarna i London.

Mikkel Hansen och Kim Christensen på bild med Frederik och barnen.

Men nu är ju tävlingarna över denna gång för kronprinsfamiljen, prins Joachim och prinsessan Marie tar som bekant över och ska ju vara där till OS-avslutningen.

Usain Bolt

Prins Christian ser här på bilden intill härma sprintermästaren Usain Bolt och hans berömda seger-gest. Och på bilden här nedan ser vi OS-deltagarna Mikkel Hansen och Kim Christensen tillsammans med Frederik och barnen.

Mary och barnen

Och så fick vi även denna fina bild på Mary med Isabella och Christian på väg mot kungaskeppet Dannebrog – nu är ju det dags att åka hem.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Nya bilder på Christian och Isabella- Mary är fotograf››

Nu bär det av till London för Marie och barnen››

Isabella och Christian fick följa med till London››