Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frederik och barnen har kul ihop

11 aug, 2012, 08:20 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Frederik ser nog inte OS bara som ett jobb utan också en chans att ha kul med barnen – prins Christian och prinsessan Isabella.

Som ni ser här på bilden agerar kronprins Frederik fotograf när hans barn prins Christian och prinsessan Isabella fick chansen att plåtas tillsammans med idrottsmannen Mikkel Hansen.

Annons

En bild för albumet kanske?

Kul med mamma och pappa

Mamma Mary är ju som vi tidigare berättat en duktig fotograf. Nog verkar det som Isabella och Christian har haft det kul med kronprinsessan Mary och kronprins Frederik under dagarna i London.

Men nu är ju tävlingarna över denna gång för kronprinsfamiljen, prins Joachim och prinsessan Marie tar som bekant över och ska ju vara där till OS-avslutningen.

Annons

Usain Bolt

Prins Christian ser här på bilden intill härma sprintermästaren Usain Bolt och hans berömda seger-gest. Och på bilden här nedan ser vi OS-deltagarna Mikkel Hansen och Kim Christensen tillsammans med Frederik och barnen.

Mary och barnen

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och så fick vi även denna fina bild på Mary med Isabella och Christian på väg mot kungaskeppet Dannebrog – nu är ju det dags att åka hem.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons