Frederik och Mary har varit på Frankrike-semester med barnen

27 jul, 2011, 10:10 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mary och kronprins Frederik har precis varit på en efterlängtad semester med familjen i Frankrike. Idag väntar en minnesgudstjänst hemma i Köpenhamn för offren i Norge.

Det har varit en skön semester för kronprins Frederik och kronprinsessan Mary som tillsammans med sina fyra barn njutit av solen i Frankrike.

Annons

Även tvillingarna fångades då på bild, första gången sedan dopet. Ni kan se de exklusiva bilderna i det nya numret av Svensk Damtidning.

Kul på hjul

På bilderna här intill ser vi kronprins Frederik ha kul på hjul – tillsammans med äldste sonen prins Christian. Vi antar att prinsessan Isabella och de söta tvillingarna Vincent och Josephine fick stanna inne med mamma när dessa bilder tagits.

Åter hemma

Men paret har nu rest hem igen. För i eftermiddag kommer drottning Margrethe med sin make prins Henrik och det danska kronprinsparet att medverka vid en minnesgudstjänst i Köpenhamns domkyrka till förmån för offren i Norge – står det att läsa på det danska hovets hemsida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons