Frederik och Mary reser med barnen – se privata bilderna

08 aug, 2019, 14:00 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Mary och Frederik
De ser onekligen ut att ha väldigt kul tillsammans, den danska kronprinsfamiljen. Mary och Frederik bjuder på privata bilder från deras underbara sommar i Danmark.
Annons

Även detta år bjuder det danska kronprinsparet på underbara bilder från sin resa runt Danmark med det kungliga skeppet Dannebrog. Bilderna kommer precis som förra året via kungahusets Instagram.

– I år har vi åter tagit med våra fyra barn på äventyr i Danmark med Kongeskibet Dannebrog, skriver de.

Vincent och Josephine
Vincent och Josephine.

De har under ett par dagar nu lagt ut flera olika foton från kronprinsfamiljens resa, de flesta är dessutom tagna av kronprinsessan Mary själv.

Som det vore från Marys eget fotoalbum

Vi tycker självklart att de är kul att se deras egna bilder och läsa om vad de gjort varje dag. Det känns som om det är taget från kronprinsessans eget semesteralbum.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Recept.se Nyhetsbrev
prins Christian

– Idag testade vi hur det var att blåsa glas på Backhaus-Brown & Glassmedjen, skriver paret på Instagram.

De visar också härliga bilder på barnen som själva får testa på hur det går till i en riktig glashytta, här ser vi prinsessan Isabella prova på yrket.

isabella

Sedan fortsatte familjen till snickeriverkstaden Egeværk och därifrån vidare till polarforskaren Knud Rasmussens hem.

Annons

Frederik berättade spännande historier

– Här kunde min man berätta många spännande historier för barnen, det var en härlig dag, skriver kronprinsessan själv.

danska kronprinsparets barn insta

Här är alla fyra barnen samlande, prins Christian, prinsessan Isabella, prins Vincent och prinsessan Josephine. Det gäller att ha kul innan skolan startar igen om någon vecka.

dannebrog insta

Sedan fortsatte resan med Dannebrog, nu till Kongsøre där de seglade ut en bit från kusten för att sedan kunna hoppa i vattnet från båten, som prins Christian gör här på bilden. Men man tog sig även in till kusten med mindre båtar.

Annons
prins Christian

På Instagram finns också en film där man ser barnen hoppa ut i vattnet, alla ser verkligen ut att ha väldigt roligt tillsammans.

– Det var en dag vi sent kommer att glömma, stor det på Instagram.

Fin solnedgång

De lade sedan upp bilden som syns allra högst upp i artikeln, den på kronprins Frederik och kronprinsessan Mary, där man skriver:

– Dagen avslutades med en vacker solnedgång.

 

Foto: TT

Annons