I det nya numret av Svensk Damtidning får ni en intervju med Fredrik Eriksson, en av de fem traktörer som fått äran att ordna med prins Carl Philips och Sofia Hellqvists bröllopsmiddag.
Fredrik Eriksson driver restaurang Asplund, Långbro Värdshus och Bakfickan i Långbro park. Han är också kreativ ledare för Restaurangakademin, nu blir det också han och fyra till som fått äran att laga maten under bröllopet mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist. De andra traktörerna är; Mathias Dahlgren, Markus Aujalay, Henrik Norström och Mattias Ljungberg.
Fredrik Eriksson svarar på frågan hur kan känner inför detta förnäma uppdrag:
– Det är otroligt hedersamt, spännande och lite nervöst.
Ni kan läsa hela intervjun i Svensk Damtidning.
Av Liv Sander
Foto: Stella Pictures
I nummer 20 av Svensk Damtidning får ni läsa hela intervjun – köp tidningen digitalt här››
Vi baserar våra artiklar på verifierade källor, officiella uttalanden samt egna intervjuer. Svensk Dam följer de pressetiska reglerna. Krönikor och analyser uttrycker skribentens egna åsikter. Läs mer här.