Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frossa i glamour! Hon klädde sig bäst under statsbesöket från Nederländerna

14 okt, 2022, 14:30 
Emma Granstedt
Ellen Myrgård Lindén

Kungligheterna bjöd på en riktig modeshow under statsbesöket från Nederländerna!

Annons
Kungafamiljens otroliga festkväll – se unika filmen!Brand logo
Kungafamiljens otroliga festkväll – se unika filmen!

I tre fullspäckade dagar var kung Willem-Alexander och drottning Máxima av Nederländerna på statsbesök i Sverige.

Under besöket hann kungligheterna med allt ifrån galamiddagar till konserter, och fick besöka både Stockholm och Göteborg tillsammans med svenska kungafamiljen.

Och vilket modeshow kungligheterna har bjudit på under dessa tre dagar! Máxima är ju sedan länge känd som en riktig modedrottning, och även Sofia och Victoria imponerade med sina klänningar!

Vi älskar att se kungligheterna i galakläder!

Så många stilpoäng får klänningarna – hon vann modetävlingen!

Ja, stilikonen Máxima är verkligen inte enkel att tävla mot, men trots detta är många överens om att Victoria vann modekampen denna gång.

Annons

Kronprinsessan strålade nämligen både på tisdagens galamiddag på slottet, samt vid onsdagens storslagna konsert på konserthuset i Stockholm.

Lila är verkligen Victorias färg!

👑👑👑👑👑

Victorias lila galaklänning var verkligen en fullpoängare! Både glamourös och unik. Kronprinsessan fångade verkligen allas uppmärksamhet!

– Under galamiddagen på slottet bjöd kronprinsessan på en riktig fullträff! Den lila kreationen, skapad av Camilla Thulin, var verkligen pampig utan att kännas over the top, säger Svensk Damtidnings redaktör Ellen Myrgård Lindén.

Annons

– Hon överglänste inte drottning Maxima som bjöd på en glittrande kreation som gjorde sig bra i fotografernas blixtrar men däremot var hon den mest modemedvetna kungligheten denna kväll.

Allas blickar riktades mot Victorias fantastiska klänning!

👑👑👑👑

Victorias vita look utanför konserthuset på onsdagskvällen var även denna en riktig show-stopper. Hon såg ut som en riktig isprinsessa!

– Victoria överraskade verkligen i sin snövita klänning med fjädrar! Wow, vilken look! Den lyste verkligen upp den mörka höstkvällen där på Hötorget och hon imponerade, helt säkert, på stilsäkra Máxima, säger Ellen Myrgård Lindén.

👑👑👑👑

Máxima gjorde ingen besviken när det vankades galamiddag på Kungliga slottet. Drottningen såg ut som en dröm i en rosa blommig klänning – med matchande clutch!

Annons
Sofia körde på en glittrig blå look!

👑👑👑

Sofias blå paljettklänning har blivit omtalad – den himmelsblå skapelsen glittrade i mörkret och matchade prinsessans vackra ögon. Hon körde även på en unik siluett som verkligen passade henne!

– Sofia gjorde ett djärvt under konsertkvällen då hon valde en glittrig blåsa som visade underklänningen. Designern Ida Lanto står bakom klänningen, vilket sajten Ufonomore var först med att avslöja, och de blå pärlorna har redan blivit en snackis, säger Ellen Myrgård Lindén.

Drottningarna matchade i olika nyanser av rosa!

👑👑👑

Även drottning Silvia anlände i en underbar rosa look på galamiddagen på slottet. Faktum är att Silvia och Máxima har matchat flera gånger under statsbesöket, vilket vi verkligen gillar!

En rosa dröm, helt enkelt!

Annons