Fruktansvärda beskedet till drottning Elizabeth – efter prins Philips sjukdom

Prins Philip och drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth har fått en fruktansvärd nyhet – kort efter att maken prins Philip blivit akut sjuk.

Drottning Elizabeth genomgår något av en krisperiod. Hennes älskade make, prins Philip, som hon har varit gift med i över sjuttio år, skrev nyligen ut efter sin längsta sjukhusvistelse någonsin.

På detta kom Oprah-intervjun där barnbarnet prins Harry och hans hustru Meghan Markle gick till attack mot kungahuset inför hundratals miljoner tv-tittare.

Hemska beskedet till drottning Elizabeth – efter nyheten om prins Philip

Prins Philip och drottning Elizabeth

Prins Philip och drottning Elizabeth – tillsammans i vått och torrt!

Vilken pärs för en 94-åring! US Magazine har pratat med personer som står drottningen nära. De kan vittna om att det har märkts på Elizabeth att allt inte är som det ska.

– Det har varit tuffa veckor för drottningen. Situationen med Harry och Meghan har varit kämpig, och dessutom är hon helt förkrossad över sin älskade makes hälsobesvär, sa källan.

Nu när Philip är utskriven och tillbaka får man anta att Elizabeth lägger all sin tid, den som inte går åt till hennes kungliga plikter, att hålla ett öga på sin 99-åring. Men tyvärr har hon fått ännu en sak att oroa sig över.

Den brittiska polisen har tvingats informera drottningen om ett bombhot riktat mot hennes hem i Edinburgh, Holyroodhouse.

En 39-årig man har gripits utanför fastighetens grindar, efter en misstanke om att mannen i fråga placerat ut en bomb. Det vanligtvis så fridfulla området blev plötsligt belamrat av polisbilar och bussar som bar Scotland Yards bombpatruller.

Området blev noggrant genomsökt. Det bombliknande föremålet hittades och mannen placerades i förvar. Enligt Daily Mail misstänker polisen att mannen lider av någon form av psykisk ohälsa.

Tack och lov så klarade sig Holyroodhouse utan några som helst skador.

Så mår prins Philip nu

Prins Philips sjukhusvistelse resulterade i att han genomgick en hjärtoperation. Philip har haft problem med hjärtat sedan tidigare, och nu tror experterna att ett ingrepp gjordes för att vidga hjärtats blodkärl.

"Hans kungliga höghet vill tacka all medicinsk personal som såg efter honom på både King Edward sjukhus och St Bartholomew's sjukhus, och alla som har skickat sina goda önskningar", sa Buckingham Palace i ett uttalande till People.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket