Fruktansvärda uppgifterna om Charlenes hälsa: "Nästan död – tappat halva sin kroppsvikt"

Furstinnan Charlene

Furstinnan Charlene har varit riktigt illa däran den senaste tiden.
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert
Slå på ljud

Furstinnan Charlene har genomlidit ett mycket svårt år. Efter att en rutinoperation ledde till komplikationer fick hon stanna kvar i hemlandet Sydafrika i flera månader – och många hann bli rejält oroliga.

Furstinnan Charlene är sjuk – hemska beskedet om hennes hälsa

Furstinnan Charlene

Hur står det egentligen till, Charlene?

När hon väl kom hem till Monaco fick hon dessutom nästan ögonblickligen skrivas in på sjukhus.

– Det stod klart att min hustru verkligen inte mådde bra, sa furst Albert i en intervju med magasinet People.

– Hon var helt utmattad, både fysiskt och känslomässigt. Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen.

Men vad var det egentligen som hände med Charlene? Nya uppgifter från Page Six, som har pratat med en källa med insyn, målar upp en väldigt allvarlig bild av läget.

– Det är orättvist att man får det att låta som att hon har haft problem med sina mentala hälsa eller sitt känsloliv. Vi vet inte varför hovet i Monaco försöker tona ner att hon nästan dog i Sydafrika, säger källan.

"Hon har tappat halva sin kroppsvikt"

Bakgrunden till Charlenes allvarliga hälsoproblem är komplikationer som uppstod efter att hon gjorde ett kirurgiskt ingrepp i våras. Charlene berättade själv nyligen i en intervju med radiostationen South Africa Radio 702 att hon då gick igenom ett så kallat sinuslyft (där man ”lyfter” bihålorna) – och att detta gjordes inför att hon skulle sätta in tandimplantat.

– Hon har inte kunnat äta fast föda på över sex månader på grund av operationerna hon varit med om. Hon har bara kunnat få i sig vätskor, via ett sugrör, så hon har tappat nästa halva sin kroppsvikt, säger källan.

Charlene har själv berättat att sjukdomsförloppet började när hon drabbades av en öron-näsa-hals-infektion.

– Inledningsvis skulle jag vara här i tio till 12 dagar, tyvärr hade jag problem med att tryckutjämna öronen och fick genom läkare reda på att jag hade bihåleinflammation och en rätt allvarlig sådan, sa Charlene i en intervju.