Full uppslutning under Formel 1-loppet i Monaco

Full uppslutning under Formel 1-loppet i Monaco
Annons

Alla ville vara med när det årliga Formel 1 loppet ägde rum i Monaco – från fursteparet till bröderna Andrea och Pierre Casiraghi.

I helgen var det dags för det årliga Formel 1 loppet i Monaco. Naturligtvis fanns stora delar av furstefamiljen på plats denna soliga dag.

Vi hittade furst Albert och sin hustru furstinnan Charlene – för dagen klädd i en röd ärmlös klänning – och så Pierre Casiraghi med sin flickvän Beatrice Borromeo.

Pierre och Beatrice.

På plats även brodern Andrea Casiraghi med sin fästmö Tatiana Santo Domingo som hade lämnat sin lille bebis hemma för att se Nico Rosberg vinna Grand Prix tävlingen.

Furstinnan Charlene.

Annons

Någon dag innan kunde vi också se furst Albert II och furstinnan Charlene – då helt klädd i beige – som åskådare till Pierre Frolla i sin Operation Poseidon . Då dykstjärnan Frolla gjorde ett djupdyk i vattnet utanför Monaco.

På kvällen efter Formel 1 loppet var det dags för en stor galakväll i Monaco, vi ser här fursteparet på väg in till festligheterna.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Full uppslutning under Formel 1-loppet i Monaco”

 1. Ewa skriver: 27 maj, 2013

  Vad är det egentligen Charlene håller på med på översta bilden i bilen? Drar hon av sig sin BH eller? Det ser så ut i alla fall.


 2. Gunnel skriver: 27 maj, 2013

  Ja, man vet aldrig, men man kan ju tänka sig att hon kanske helt enkelt sträcker sig efter säkerhetsbältet…?


 3. Pamela P skriver: 27 maj, 2013

  Jag tycker också det ser ut som hon drar av sig sin BH fast jag tror hon sätter på sig säkerhetsbältet. Synd att Nico Rosberg tävlar för Tyskland och inte Finland. Hans far är den finländske F1-mästaren Keke Rosberg som också har vunnit Monaco Grand Prix. De är för övrigt de första far och son som lyckats med det.


 4. Eva H. skriver: 27 maj, 2013

  En del damer verkar behöva förstoringsglas, det finns modeller som man har hängande som ett halssmycke. Rekommenderas så att vi slipper läsa fler fåniga kommentarer.


 5. Aurora skriver: 28 maj, 2013

  #1
  Det är Alberts gråa byxor .


 6. sussiÅ skriver: 28 maj, 2013

  vilket kungahus…. känns som de hellre vill bli kända i Hollywood!


Annons

Laddar