Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Full uppslutning under Formel 1-loppet i Monaco

27 maj, 2013, 12:01 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Alla ville vara med när det årliga Formel 1 loppet ägde rum i Monaco – från fursteparet till bröderna Andrea och Pierre Casiraghi.

I helgen var det dags för det årliga Formel 1 loppet i Monaco. Naturligtvis fanns stora delar av furstefamiljen på plats denna soliga dag.

Vi hittade furst Albert och sin hustru furstinnan Charlene – för dagen klädd i en röd ärmlös klänning – och så Pierre Casiraghi med sin flickvän Beatrice Borromeo.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pierre och Beatrice.

På plats även brodern Andrea Casiraghi med sin fästmö Tatiana Santo Domingo som hade lämnat sin lille bebis hemma för att se Nico Rosberg vinna Grand Prix tävlingen.

Furstinnan Charlene.

Annons

Någon dag innan kunde vi också se furst Albert II och furstinnan Charlene – då helt klädd i beige – som åskådare till Pierre Frolla i sin Operation Poseidon . Då dykstjärnan Frolla gjorde ett djupdyk i vattnet utanför Monaco.

På kvällen efter Formel 1 loppet var det dags för en stor galakväll i Monaco, vi ser här fursteparet på väg in till festligheterna.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons