Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fullt schema för prinsessan Sofia under hösten

28 aug, 2015, 15:52 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
sofia-carl-philip-ste

Det blir en intensiv höst för vår nya prinsessa. Sofia ska både resa till Sydafrika och vara med under riksmötets öppnande.

Igår var prinsessan Sofia och prins Carl Philip i Värmland. Idag ska hon och maken inviga utställningen “Kläder för en prinsessa — The Lilian Look!” tillsammans med drottning Silvia. Något som vi givetvis återkommer till lite senare.

carl-philip-sofia-2-ao

I helgen ska prinsessan Sofia och prins Carl Philip närvara vid välgörenhetsmiddag till förmån för Project Playground. Den 8 september ska Sofia resa ner till Pretoria i Sydafrika för att medverka i ett regionalt Global Child Forum och den 15 september är det tänkt att hon och maken ska delta i riksmötets högtidliga öppnande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-ste-1

Foto: All Over Press

Annons