Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Albert: "Caroline ska inte skilja sig från Ernst August!"

21 sep, 2009, 09:45 
AvRed Aktionen
Furst Albert har låtit sända ut en bulletin från den kungliga presstjänsten som kort meddelar att det inte är aktuellt med någon skilsmässa mellan prinsessan Caroline och maken Ernst August.
Annons

Den kungliga pressreleasen meddelar inte bara att det inte är aktuellt med någon skilsmässa, man går till och med ännu längre och påstår att det överhuvudtaget inte finns några problem i prinsessan Carolines och Ernst Augusts förhållande. “Påstående är absolut falska och har ingen som helst grund”, står det i pressreleasen.

Förnekade graviditeten 1999

Någon förklaring till varför prinsessan Alexandra har börjat i skolan i Monaco och att prinsessan Caroline och prinsen av Hannover inte har synts tillsammans sedan i början av sommaren ges dock inte.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi ska också komma ihåg att samma presstjänst förnekade att prinsessan Caroline var med barn då hon och Ernst August gifte sig den 23 januari 1999. Men sex månader senare föddes prinsessan Alexandra, den 20 juli 1999…

Av Eva Österlind

Foto: TT

Annons