Furst Albert firade med Victoria och Kevin Costner

Furst Albert firade med Victoria och Kevin Costner

En svensk kronprinsessa som hedersgäst på galamiddag och en superskådis som engagerar sig för sin fond, detta är vad som stod på schemat för fursten av Monaco.

I helgen var det mycket på gång i den glammiga kändistäta staden Monaco. På fredagen var det stor galamiddag med kronprinsessan Victoria som hedersgäst. Kronprinsessan spred riktig Grace Kelly-glans över sig och furst Albert var överväldigad att

Victoria var där. I veckans nummer av Svensk Damtidning får du läsa ett längre reportage från kronprinsessans glammiga Monacohelg.

Furst Albert och Kevin Costner trivdes

Kronprinsessan Victoria var inte med under lördagens auktion för furst Alberts fond. En fond som Albert startade med syfte att skydda miljön och uppmuntra forskning kring dess framtida hållbarhet. Någon som däremot deltog var superskådisen Kevin Costner, som är mycket engagerad i miljöfrågor. Furst Albert och Kevin Costner såg ut att trivas ihop.

Furst Albert

Flickvännen Charlene Wittstock

Senare på kvällen var det dags för prisceremoni för Alberts fond, där pristagarna var forskare för sitt engagemang i miljöfrågor. Furst Alberts blonda svala flickvän, före detta OS-simmerskan Charlene Wittstock, fanns på plats, likaså prinsessan Astrid och prins Lorenz av Belgien. Även James Bond-legenden Roger Moore med svenska hustrun Kristina Tholstrup ville visa sitt engagemang för miljön genom att närvara. Men inte vår miljömedvetna kronprinsessa.

 

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures