Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Albert - galamiddag och filmkväll utan hustrun

10 nov, 2011, 09:37 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Furst Albert har åter representerat på egen hand. Häromdagen var han värd för en galamiddag i Monaco och sedan var det dags för en filmkväll.

Furst Albert har åter representerat på egen hand. För några dagar sedan var det en stor galamiddag i Monaco då man firade välgörenhetsorganisationen Mission Enfance 20-års jubileum på Opera Garnier i Monaco. Organisationen arbetar för barn över världen som har det svårt på olika sätt.

Annons

Damer i svart

Bilden här intill – med fursten tillsammans med två eleganta damer i svart –  är från just det tillfället. Furstinnan Charlene var dock inte med under kvällen, inte heller på nästa evenemang – något som åter spär på ryktena om att en liten bebis kan vara på gång.

Filmkväll

Bara någon dags senare var det dags för nästa välgörenhetsevenemang. Då såg man furst Albert på Sporting Cinema för att titta på filmen Oxygène, ni ser honom utanför biografen på bilden ovan. Kvällen var anordnad av Association Gregory Lemarchal.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures, All Over Press.

Läs även:

Annons