Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Albert har fått nog!

22 jul, 2011, 12:38 
Agneta Nisbeth
Annons

Furst Albert och Charlene har fått nog. Inte av varandra -vad de säger i alla fall- utan av alla negativa skriverier om deras bröllopslycka.

Annons

Nyligen samlade furst Albert och furstinnan Charlotte ett fåtal utvalda journalister i palatset i Monaco och dementerade att de skulle vara djupt olyckliga tillsammans.

Outhärdligt!

– Vi känner oss kränka över dessa rykten. Det är outhärdligt. Det är beklagligt att media plockar upp dem utan att verifiera informationen. Jag tycker det är ovärdigt. Jag har alltid respekterat yttrandefriheten. Men att publicera falsk information är beklagligt och straffbart.

Annons

Blivit varnad

Det har bland annat ryktats att Charlene, 33, försökte fly landet tre gånger innan sin vigsel sedan hon blev varnad av Alberts tidigare älskarinna Nicole Coste. Nicole ska ha berättat att hon förutom sonen Alexandre, 6, även har en treåring med Albert, 53.

En italiensk kvinna har också ringt runt till franska tidningar och påstått att hon har en 18 månader gammal pojke tillsammans med fursten. Hur mycket sanning det ligger i det här återstår att se. Hovet har nämligen bekräftat att Albert ska genomgå ett eller flera faderskapstest.

Annons

Praktiska skäl

Att Albert och Charlene inte sovit på samma hotell under bröllopsresan i hennes hemland Sydafrika, viftade Albert mest bort.

– Det var av uppenbara praktiska skäl och vi log bara åt de ryktena.

Lyckades fly

Efter sin första smekmånad i Sydafrika åkte paret till grannlandet Moçambique. De stannade där i elva dagar och Albert bedyrade att det var en fantastisk vistelse, eftersom de lyckades fly från alla paparazzifotografer. Fursteparet vet varför de illsinnade ryktena har uppkommit.

Annons

– Det finns en eller flera personer i Monaco som försöker skada oss, men jag nämner inga namn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilderna här intill ser vi paret besöka “History Of The Princely Wedding Exhibition” på Musee Oceanographique i Monaco.

Av Anna Sköld

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons