Furst Albert har fått nog!

Furst Albert och Charlene har fått nog. Inte av varandra -vad de säger i alla fall- utan av alla negativa skriverier om deras bröllopslycka.

Nyligen samlade furst Albert och furstinnan Charlotte ett fåtal utvalda journalister i palatset i Monaco och dementerade att de skulle vara djupt olyckliga tillsammans.

Outhärdligt!

– Vi känner oss kränka över dessa rykten. Det är outhärdligt. Det är beklagligt att media plockar upp dem utan att verifiera informationen. Jag tycker det är ovärdigt. Jag har alltid respekterat yttrandefriheten. Men att publicera falsk information är beklagligt och straffbart.

Furst Albert och makan Charlene på en utställning i Monaco under torsdagen.

Blivit varnad

Det har bland annat ryktats att Charlene, 33, försökte fly landet tre gånger innan sin vigsel sedan hon blev varnad av Alberts tidigare älskarinna Nicole Coste. Nicole ska ha berättat att hon förutom sonen Alexandre, 6, även har en treåring med Albert, 53.

En italiensk kvinna har också ringt runt till franska tidningar och påstått att hon har en 18 månader gammal pojke tillsammans med fursten. Hur mycket sanning det ligger i det här återstår att se. Hovet har nämligen bekräftat att Albert ska genomgå ett eller flera faderskapstest.

Praktiska skäl

Att Albert och Charlene inte sovit på samma hotell under bröllopsresan i hennes hemland Sydafrika, viftade Albert mest bort.

– Det var av uppenbara praktiska skäl och vi log bara åt de ryktena.

Lyckades fly

Efter sin första smekmånad i Sydafrika åkte paret till grannlandet Moçambique. De stannade där i elva dagar och Albert bedyrade att det var en fantastisk vistelse, eftersom de lyckades fly från alla paparazzifotografer. Fursteparet vet varför de illsinnade ryktena har uppkommit.

– Det finns en eller flera personer i Monaco som försöker skada oss, men jag nämner inga namn.

På bilderna här intill ser vi paret besöka “History Of The Princely Wedding Exhibition” på Musee Oceanographique i Monaco.

Av Anna Sköld

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Vad hände egentligen innan bröllopet i Monaco››

Nu ställs Alberts och Charlenes bröllopskläder ut››

Albert och Charlene bor redan på var sitt håll››

Smekmånaden har börjat för Albert och Charlene – med en massa jobb››

Ni följer väl oss på Facebook – så ni får alla våra senaste uppdateringar!››