Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Albert i Beverly Hills med Demi Moore

23 okt, 2009, 11:39 
AvRed Aktionen
Ena dagen har han skönheten och kärleken Charlene Wittstock vid sin sida på gala i New York och nästa dag minglar han vackra Demi Moore i Beverly Hills. Livet som furste av Monaco är väl alldeles, alldeles underbart…
Annons

 

Furst Albert kör denna vecka tvärs över hela USA. I onsdags var han i New York för att medverka på sin mammas Princess Grace Awards Gala, där unga talangfulla artister belönas med stipendium. I går, torsdag, var det fest igen men denna gång i Beverly Hills, Kalifornien då Rodeo Drive Walk of Style Award gick av stapeln. En kommitté som bildades 2003 av Beverly Hills City för att hylla legender som gjort avtryck för mode- och underhållningsbranschen världen över.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Furst Albert minglade med skönheter Demi Moore, Angie Harmon och Debra Messing och trivdes som fisken i vattnet.

Cartier och Grace Kelly

På galan hyllades en av världens äldsta juvelerare, Cartier, som grundades 1847 i Paris av Louis-Francois Cartier och som endast producerar de finaste smyckena och accessoarerna.

Även den amerikanska skönheten och skådespelerskan Grace Kelly som1955 träffade Monacos furste Rainier på Cannesfestivalen 1955 och senare blev prinsessa hyllades.

Grace Kelly som var 1950-talets skönhetsideal med oklanderlig perfektion. Hennes look innefattade bland annat pärlhalsband till jumperset, skinande vita korta handskar och Kelly-väskan (Hermes). Hon bar även gärna ballerinakjolar i tyll och klänningar som betonade hennes getingmidja. Det finns nog inte många som gått miste om Grace Kelly-looken, vare sig de vet om det eller inte…

Av Anna Frödell

Foto: TT

Annons