Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Albert och kronprins Philippe med gemensam agenda

01 feb, 2013, 12:04 
Annons

Furst Albert av Monaco åkte till Belgien för att prata miljö och träffade gode vännen kronprins Philippe. Tillsammans slog dessa välklädda män ett slag för en bättre värld.

Annons

Här ser vi två herrar som tar miljöhotet på allvar. Därför var de inte svårövertalade när det var dags att diskutera klimatfrågor och hur man ska förändra våra samhällen till att bli mer miljömedvetna.

Höll tal

Efter en middag på “Cercle de Wallonie”” höll Albert ett anförande i närvaro av kronprins Philippe av Belgien på Palais des Congrès de Namur.

Återseende

Furst Albert av Monaco och kronprins Philippe av Belgien brukar vi inte se ihop speciellt ofta. Det blev ett kärt återseende och kungligheterna hade mycket att tala om.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

 

 

 

 

Annons