Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Albert: Vi är så lyckliga!

02 jul, 2012, 09:10 
Agneta Nisbeth
Annons

Furst Albert har nu lagt ut ett litet sommarmeddelande på sin officiella Facebooksida apropå parets bröllopsdag – Vi är så lyckliga!

På hovets “Palace of Monacos” officiella Facebooksida kan man nu läsa en hälsning från furst Albert och hans maka furstinnan Charlene apropå att det nu var ett år sedan de gifte sig.

Annons

Ni ser bilden de lagt upp på Facebook här ovan. Borgerligt bröllopsdatum för paret var ju den 1 juli 2011, kyrkligt bröllopsdatum 2 juli 2011.

Stolt över Charlene

Så här skriver prinsen:

– Vi är så lyckliga och det känns som det hände igår. Jag är mycket stolt över vad min hustru åstadkommit under detta år, bland annat har hon skapat sin egen stiftelse som rör barn och sport och sedan engagerat sig i sin nya roll här i Monaco. Hon har klarat av ett svårt uppdrag på ett perfekt sätt och jag tackar henne för det.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Palace of Monaco/Facebook, Stella Pictures

Läs även:

Annons