Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Alberts ilska över den nya Grace-filmen

12 maj, 2014, 09:29 
Agneta Nisbeth
Annons
albert-ste

Som vi berättat på sajten ska den nya filmen med Nicole Kidman i rollen som Grace Kelly snart ha premiär i Sverige. En film som furst Albert nu tar avstånd från.

På hovet i Monacos hemsida och på deras Facebooksida kan man läsa ett uttalande om filmen Grace of Monaco, en film som inte alls uppskattats av furst Albert med familj. Han skriver i en pressrelease bland annat detta:

– Detta är en film som på intet sätt är baserad på fakta, det är en helt påhittat historia och den är baserad på rena felaktigheter. Familjen vill inte på något sätt bli sammankopplad med denna film som bara är ute efter att tjäna in sin pengar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Nicole.jpg

Att hovet i Monaco överhuvudtaget valt att kommentera filmen med ett uttalande säger en hel del hur fursten med familj ser på filmen som handlar om hans egen mamma furstinnan Grace. Titta på trailern till filmen här nedan – vad säger ni?

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Se trailern här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=bFYmYWa348c

 

 

 

Annons