Furst Albert introducerar nu tvillingarna för kungliga uppdrag

prins Jacques, prinsessan Gabriella furst Albert

Prins Jacques och prinsessan Gabriella har redan börjat följa med pappa och mamma på jobbet, både hemma i Monaco och utomlands. Alberts och Charles tvillingar verkar trivas med att jobba lite. Som här på årets tv-festival i Monaco.

Det blev en härlig kombination av nytta och nöje för furst Albert som tog med sig sina och makan Charlenes tvillingar till Monte Carlo Television Festival i Monaco.

Redan ute på många och långa resor

Barnen har redan börjat få följa med sina föräldrar på allt fler uppdrag och resor till främmande länder. Vi har sett dem i Frankrike, USA och Sydafrika, bara för att nämna några av alla platser de redan besökt. Men nu senast jobbade de på hemmaplan.

Prins Jacques och prinsessan Gabriella verkade först lite blyga inför mötet med figurerna Svampbob Fyrkant och Patrick från den tecknade, mycket populära tv-serien för barn. Men snart därefter lättades stämningen upp och de fick både hälsa på figurerna och bli kramade och pussade av dem. Då sken faktiskt den annars något reserverade Gabriella upp lite. Prinsen var betydligt mer nyfiken och fick till och med en puss av självaste Svampbob Fyrkant.

prins Jacques
prins Jacques prinsessan Gabriella

Det kan nog känna lite ovant att se sina tv-favoriter i “verkligheten” även om man är prins och prinsessa, men efter ett tag blev det riktigt kul.

prinsessan Gabriella

Barnen kom till tv-festivalen med sin far furst Albert. Furstinnan Charlene var ute på ett annat uppdrag i Frankrike just denna dag där hon fått det ärofyllda uppdraget att starta det berömda Le Mans loppet.

Albert och Charlene

Furstinnan  slöt upp först på kvällen, då det bjöds på ett cocktailparty för de berömda gästerna från 59:th Monte Carlo Television Festival.

furst Albert med tvillingarna

Foto TT