Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Alberts kyss med svenska Pernilla, 51 – bilden Charlene inte vill se

10 okt, 2022, 11:30 
AvIbraheem Alsalman

Kärleksdramat kring frust Albert har tagit en ny vända.

Annons
Sanningen om prins Albert och Victoria Silvstedts relationBrand logo
Sanningen om prins Albert och Victoria Silvstedts relation

Det har stormat ordentligt kring furst Albert i år.

Det har tidigare ryktats att relationen till furstinnan Charlene var allt annat än bra. Charlene var ifrån sin familj i nästan ett år innan hon flyttade hem till Monaco i år.

Senare kom det en förklaring som gav fler frågor än svar. Hon hade kämpat med hälsan och vårdats på en klinik i Schweiz.

Mer information än så fick man inte.

Rykten om att paret eventuellt skulle gå skilda vägar dementerades av båda – och Charlene har synts offentligt när hon bland annat besökte Paris.

Annons

Parallellt med Charlene passade Albert på att hälsa på en gammal vän – nämligen svenska Victoria Silvstedt, ofta omnämnd som scandal beauty i internationella medier. De passade att ge varandra två pussar på kinden – framför de blixtrande kamerorna.

Furst Albert och Victoria Silvstedt på yachtklubben i Monaco i juni. Foto: Claudia Albuquerque/TT

Furst Alberts kyss med svenska Pernilla, 51 – bilden Charlene inte vill se

Furst Albert har känt Victoria Silvstedt i massor av år, och även om det ryktas att de har dejtat en gång i tiden, så är de numera bara vänner.

Annons

Nu har han synts till med en annan känd svensk kvinna – nämligen alpinlegendaren Pernilla Wiberg, 51.

Den dubbla OS-guldmedaljören avslutade sin karriär 2002 men klev redan säsongen därefter hon in som expert i SVT:s sändningar. Wiberg jobbar alltjämt för kanalen och är sedan 2007 en av Vinterstudions allra största profiler.

Nu har båda Wiberg och Albert fångats ihop tillsammans i Monaco. Duon var ombord på ostindiefararen Götheborg i hamnen i Monte Carlo på tisdagen för drygt en vecka sedan. Skeppet tog med sig ett konstverk i form av en elefant som prinsen fick av stiftelsen The Perfect World Foundation då han besökte Göteborg i maj.

Pernilla Wiberg och furst Albert såg ut att ha jätteroligt tillsammans och de passade även på att ge varandra en varsin puss på kinden. Se de underbara bilderna från Monaco nedan!

Annons
Annons