Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furst Alberts oväntade kärlekshandling

27 okt, 2016, 11:05 
AvJohanna Lejon
I år har det gått 34 år sedan Albert av Monaco så tragiskt förlorade sin mamma Grace Kelly. Och fursten är ständigt mån om att värna hennes minne. Nu har han till exempel köpt Graces barndomshem i den amerikanska staden Philadelphia. Detta för att allt som har med Grace Kelly att göra ska vara kopplat till det monegaskiska furstehuset. Dessutom var det ju i det huset som Rainier III friade!
Annons
charlene och albert1 ste

Den stora fastigheten har sex sovrum, fyra badrum och en gedigen trädgård. För att affären skulle gå i lås fick Albert punga ut hela 623 000 euro och i samband med att fursten reste till USA för att inspektera sitt köp berättade hans kusin John B. Kelly III vad han tror kommer att hända med huset.

– Jag tror i alla fall inte att Albert kommer att göra det till ett museum.

Grace-Rainier-ibl2

Men det var inte bara husköpet som förde furst Albert, och hustrun Charlene, till USA den här gången. Under besöket passade de även på att närvara vid Princess Grace Awards, en årlig gala anordnad av Princess Grace Foundation.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
grace-barnen-ibl

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons