Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fursteparet i bråk om hans utomäktenskapliga barn – när de plötsligt fångas på bild

31 jan, 2024, 18:00 
Furstinnan Charlene och furst Albert
Furst Albert och furstinnan Charlene har dragits in i en infekterad och bråkig situation kring hans utomäktenskapliga barn – och så fastnar de plötsligt på bild.
Annons
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Den senaste veckan har furst Albert jagats av ofördelaktiga rubriker och rykten – och strålkastarljuset riktas mot hans utomäktenskapliga barn.

Uppgifterna gör gällande att barnen ska ha fått stora summor utbetalda av fursten i all hemlighet, utan ens Charlenes vetskap.

Och nu, bara dagar efter skandalen, fastnar fursteparet på bild tillsammans i en - tillsynes - gemensam front.

Alberts hemliga utbetalningar

Det är Alberts numera sparkade revisor Claude Palmero som påstår att att fursten betalar 300 000 kronor i månaden till Jazmin Grimaldi, 30, och Alexandre Coste-Grimaldi, 20.

Båda barnen är resultat av Alberts kortvariga relationer innan han blev tillsammans med Charlene och de själva välkomnade barnen prins Jacques och prinsessan Gabriella, 11, till världen.

Annons

Om man ska tro Claude Palmero ska furstinnan varit helt ovetandes om sin makes betalningar till de utomäktenskapliga barnen. Och situationen blir inte bättre av hennes beryktade ansträngda relation till Jazmin och Alexandre.

Albert ska till och med använt ett separat bankkonto för ändamålet under namnet AG (Albert Grimaldi). Och de förödande uppgifterna briserade dessutom på furstinnans födelsedag förra veckan.

Så ytterligare en kris för fursteparet att hantera när de dessutom redan förföljts av envisa skilsmässorykten de senaste åren som de gång på gång dementerat.

Men utåt vacklar inte Albert och Charlene. Mitt i stormen väljer de att kliva ut tillsammans och visa gemensam front.

Furstinnan Charlene står med sin make

I helgen dök Charlene och Albert upp sida vid sida för att hylla helgonet Sainte Dévote i Monaco under ett storslaget firande som infaller varje år.

Men den här gången fick ceremonin också en annan betydelse. Det blev ett sätt för fursteparet att visa var de står med varandra under den svåra tiden. Och det är - i alla fall utåt - tillsammans.

Furst Albert och furstinnan Charlene i Monaco ihop
Fursteparet visar var de står med varandra under stormen kring Alberts utomäktenskapliga barn.Claudia Albuquerque / Bestimage

Foto: TT

Annons