Furstinnan Charlene: Jag försökte inte rymma från bröllopet!

Ryktena gick heta strax innan sagobröllopet i Monaco: Furst Albert hade varit otrogen dagarna innan vigseln och Charlene försökte rymma i sista stund.

Nu ger furstinnan Charlene svar på tal i en öppenhjärtig intervju med Matt Lauer i tv-programmet Today show som nu finns att läsa i People:

– Jag tänkte inte alls rymma från bröllopet, säger furstinnan.

Otrogen?

Som ni minns från i somras så gick det heta rykten om att Charlene Wittstock dagen innan bröllopet packat ihop sin väska och störtat iväg till flygplatsen i Nice för att rymma ifrån sin blivande brudgum. Och orsaken skulle vara att den notoriske kvinnokarlen furst Albert hade varit otrogen, bara dagarna innan vigseln skulle ske.

– Varken det ena eller andra är sant, säger Charlene med eftertryck i intervjun. Min man hade planerat det mesta kring bröllopet, våra familjemedlemmar och vänner var där, varför skulle han göra det om vi inte ville bli man och hustru? Det är ju helt snurrigt.

Tog ifrån henne passet

Ryktena om Charlenes rymning var väldigt detaljerade. Det sades att Alberts livvakter hann upp henne vid flygplatsen i sista minuten och tog ifrån henne passet och tvingade henne tillbaka.

– Min man är van vid sådana lögnaktiga rykten. Han sa att det fanns människor som var avundsjuka på oss och som inte ville att vi äntligen skulle bli man och hustru.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Albert och Charlene värdar för gala i New York››

Vad är det som får Charlene att stråla››

Albert och Charlene välkomnade Kroatiens president››