Furstinnan Charlene: Jag försökte inte rymma från bröllopet!

04 nov, 2011, 13:25 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Ryktena gick heta strax innan sagobröllopet i Monaco: Furst Albert hade varit otrogen dagarna innan vigseln och Charlene försökte rymma i sista stund.

Nu ger furstinnan Charlene svar på tal i en öppenhjärtig intervju med Matt Lauer i tv-programmet Today show som nu finns att läsa i People:

– Jag tänkte inte alls rymma från bröllopet, säger furstinnan.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Otrogen?

Som ni minns från i somras så gick det heta rykten om att Charlene Wittstock dagen innan bröllopet packat ihop sin väska och störtat iväg till flygplatsen i Nice för att rymma ifrån sin blivande brudgum. Och orsaken skulle vara att den notoriske kvinnokarlen furst Albert hade varit otrogen, bara dagarna innan vigseln skulle ske.

– Varken det ena eller andra är sant, säger Charlene med eftertryck i intervjun. Min man hade planerat det mesta kring bröllopet, våra familjemedlemmar och vänner var där, varför skulle han göra det om vi inte ville bli man och hustru? Det är ju helt snurrigt.

Tog ifrån henne passet

Ryktena om Charlenes rymning var väldigt detaljerade. Det sades att Alberts livvakter hann upp henne vid flygplatsen i sista minuten och tog ifrån henne passet och tvingade henne tillbaka.

Annons

– Min man är van vid sådana lögnaktiga rykten. Han sa att det fanns människor som var avundsjuka på oss och som inte ville att vi äntligen skulle bli man och hustru.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons